AKTUELNO

Lazar se našao u čudu kada je čuo ovaj zahtev!

Miljana Kulić imala je nervni slom, pa je svog izabranika Lazara Čolića Zolu okrivila za sve. Duga rasprava na kraju dovela je do razmenjivanja nežnosti, pa ju je on zgrabio u svoje naručje i nije je puštao.

Po rečima Kulićeve, njoj je zasmetalo to što su takmičari okrivila Lazara da je u lažnoj vezi sa njom, a i izjava Mine Vrbaški da kod Čolića uvek može da ode u krevet, da je on neće odbiti. Međutim, Miljanu je još više povredilo to što njen izabranik nije ustao da demantuje to, pa je osula drvlje i kamenje na njega. Kada su savladali problem, Miljana je za Lazara imala čudan zahtev.

Foto: TvPink

Hoćeš da ti donesem brijač za ono što si mi obećao - upitala je Miljana.

Lazar nije znao kako da je odbije, pa je prihvatio to, iako je u početku negodovao, Kulićeva je bila uporna, ali nije otkrila šta je tražila od svog dečka.

Hajde da ti to završiš, pa onda da idemo da legnemo - izjavila je Miljana.

Miljana je od Lazara tražila da se obrije, što je on nju i poslušao. Gledala ga je dok se tuširao, gde mu je i dalje popovala da joj drugi takmičari, kako je Kulićeva izjavila, ,,pune glavu" protiv njega, te da je on sa njom samo zbog popularnosti.

Foto: TvPink

Kunem se da te volim najviše na svetu - izjavio je Lazar, nakon što mu je Miljana tražila to, kako bi joj dokazao ljubav.

Kad se sve završilo, Miljana je Lazaru rekla da mu mnogo bolje stoji kada nema bradu, a vi procenite da li se slažete sa njom.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: GLUPO JE BILO DA IZ TOLIKE LJUBAVI NE NASTANE DETE: Dragana rekla da nije želela da rodi naslednika Pavlu, on je otpužio da laže! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'